Få Gjeldskonsolideringssvar Med Disse Tipsene

apr - 28
2021

Få Gjeldskonsolideringssvar Med Disse Tipsene

En positiv gjeldsløsning kan være vanskelig å finne. Hvem ber du om hjelp? Hvor finner du svarene du søker? Denne artikkelen vil gi deg alt du trenger å vite om gjeldskonsolidering og hvordan det kan hjelpe deg med å takle dine økonomiske byrder og få slutt på angsten.

Prøv å låne penger på livsforsikringspolisen. Du trenger ikke betale tilbake det du låner hvis du ikke klarer eller ikke vil, men det blir trukket fra det du har betalt til mottakerne dine. Derfor bør du planlegge å betale pengene tilbake.

Gjør din forskning på potensielle gjeldskonsolidering selskaper. Ikke alle disse selskapene er best for ditt scenario. Noen er ikke engang anerkjente – det er mange “fly by night” -operasjoner i dette markedet. Ikke fall i fellen. Undersøk selskapene fullt ut før du tar noen beslutninger.

Forstå forskjellen mellom gjeldskonsolidering og et boliglån. Mange selskaper vil peke på et boliglån (der du setter huset på gjeldsgrensen) som en gjeldskonsolidering. Det er ikke alltid det klokeste å gjøre, spesielt hvis du har en familie involvert. Kjenn forskjellene og risikoen før du tar den avgjørelsen.

Konsolider alle kredittkort med høy rente på ett kredittkort med et rimelig rentenivå. Hvis du har flere kort over 20% rente, betaler du altfor mye. De pengene som går til renter kan hjelpe deg med å betale den gjelden! Pluss flere kort betyr flere minimumsbetalinger. Det er best å angripe ett kort alene hvis du kan.

Etter gjeldskonsolidering vil budsjettering av pengene dine hjelpe deg med å holde fremtidig gjeld til et minimum. De fleste kommer over hodet på å bruke penger med kredittkort, så lær deg å jobbe med penger du har i stedet for å låne. Å gjøre dette vil også gjøre det lettere å betale av gjeldskonsolideringslånene dine og forbedre kredittpoengene dine.

Bruk konkurs som forhandlingsverktøy. Kreditorer vil heller få tilbake noen av pengene sine enn å få noe i det hele tatt. La dem få vite at hvis gjelden din ikke kan reduseres, vil du sannsynligvis bli tvunget til å gå konkurs. Dette kan anspore kreditor til å ty til et mer tilfredsstillende kompromiss som reduserer gjeld.

Hvis du sjekker ut selskaper for gjeldskonsolidering, må du finne ut hva selskapets omdømme er. Dette vil sikre at du velger riktig firma.

Er du en huseier? I så fall kan det være lurt å refinansiere hjemmet ditt og bruke ekstra penger til å betale ned en del av gjelden din. Siden boliglånsrentene viser historisk lavt nivå, kan dette være en god løsning. Du kan også få en lavere pantelån enn du allerede betalte.

Nå som du kjenner alle disse gode tipsene og triksene, er alt du trenger å gjøre å bruke dem. Jo raskere du gjør, jo bedre vil du føle deg. Når gjelden din er betalt og livet ditt er gratis igjen, vil du aldri ha følt deg så stolt av deg selv.